Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 5 septembrie 2011

05 Sep 2011, 728 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 5 septembrie 2011

Horoscop - Luni, 5 septembrie 2011

BERBEC - Faci planuri mari de viitor si ii atragi in treburile tale si pe ceilalti membri din familie, deoarece sunt interesele tuturor la mijloc. Daca va uniti cu totii fortele in aceeasi directie comuna, veti avea parte de rezultate excelente, dar daca ei lasa tot greul doar pe umerii tai, nu fac altceva decat sa profite de tine. Cheia succesului, in aceasta situatie, este o combinatie de optimism si gandire pozitiva care te va propulsa direct la tinta dorita.

TAUR - Nu ai curaj sa incepi o actiune, chiar daca sunt intrunite toate conditiile necesare unui succes, dar nu ai si motivatia de care e nevoie pentru a ajunge repede la succes. Cat timp nu ai nici tu incredere in reusita finala, e normal sa bati pasul pe loc si sa nu vezi niciun progres, de aceea cel mai mult ai avea azi nevoie de stimulente, de incurajari zgomotoase de pe margine, de ceva care sa te impinga de la spate. Daca nu apare nimic interesant, risti sa nu ajungi la tinta propusa.

GEMENI - Inima te cheama spre un loc de care esti puternic atasat emotional, de care iti era dor sau unde te asteapta cineva drag si abia astepti sa ajungi mai repede la destinatie. Daca pleci la drum, vei avea parte de o calatorie superba, in care toate simturile iti vor fi rasfatate. Iubirea poate aparea de oriunde, chiar si de la distanta, deci merita sa pleci oriunde vezi cu ochii, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele si te trezesti indragostit peste noapte. Merita sa, pleci de acasa!

RAC - Primesti un sfat foarte folositor de la o persoana pregatita intr-un domeniu pe care tu nu-l stapanesti foarte bine. Ai multe de invatat din discutia cu acest om, care e dispus sa iti spuna tot ce stii, si astfel iti va castiga admiratia si respectul. Ca e un sfat platit sau unul primit pe gratis, ai numai de castigat de pe urma acestor ponturi, pe care le vei tine minte si le vei transmite si tu altora mai departe cand vei avea ocazia.

LEU - Te simti bine printre prieteni si esti o prezenta joviala si mereu pusa pe glume care anima atmosfera in jurul sau. Ai sansa de a-ti mari cercul de prieteni datorita talentului tau in domeniul comunicarii, dar si datorita spiritului mereu jucaus care te ajuta sa deschizi orice usa. Incerci sa-i multumesti pe toti cei care trag azi de tine si faci in asa fel incat sa-ti gasesti putin timp pentru fiecare, ca sa nu superi pe nimeni.

FECIOARA - Nu trebuie sa te lasi influentat de piedicile puse de ceilalti, pentru ca tu ai toate resursele sa duci mai departe ce ai inceput.

Ei se sperie de primul hop, iti pierd curajul de a merge mai deoparte, in schimb tu ai si ambitia si forta de a trece peste toate cu incredere in reusita finala. E doar o chestiune de timp pana duci la capat ce ai inceput, lasandu-i mult in spate pe cei care se tem de orice initiativa. Nu-i lasa pe cei lasi sa-ti taie elanul!

BALANTA - Trebuie sa respecti ritmul ceva mai lent de evolutia al unui proiect, dar intr-o zi, cand vei ajunge acolo unde ti-ai propus, vei intelege de ce a durat atat de mult. Acum ai putea avea pretentia sa culegi roade mult mai rapid, dar apar suficiente intarzieri pe parcurs care iti pun rabdarea la incercare. Esti destul de calm in fata obstacolelor, nu te pierzi cu firea si nici nu abandonezi, iar aceasta atitudine matura in fata hopurilor se va dovedi a fi benefica pentru a merge mai departe, oricat ar mai dura.

SCORPION - Joci un rol decisiv in succesul unui proiect la care isi aduc si altii contributia. Devii liderul acestui grup si trasezi directia spre rezultatele pe care fiecare le viseaza. Tu ai toate calitatile de conducator si le pui mai bine in valoare, pentru ca exista momente cand nimeni nu are curajul raspunderii, asteptand indrumari de la altii mai puternici. Ceea ce te evidentiaza pe tine e un dram de tupeu in plus fata de ceilalti, dar si stapanire de sine care te ajuta sa te remarci.

SAGETATOR - Este o zi a tranzactiilor reciproc avantajoase deci, fie ca vinzi ceva, fie ca urmeaza sa cumperi, ai un sentiment ca ai facut o afacere buna. Poti semna contracte avantajoase sau cunosti persoane cu care vei lega parteneriate de afaceri din care ai multe de castigat. Si ponturile pe care le primesti de la altii sunt rentabile, deci tine-le minte si pune-le in aplicare cat mai curand, pentru ca vor avea efecte financiare dintre cele mai bune. Termini ziua cu o satisfactie materiala deosebita.

CAPRICORN - Sufletul tau primeste o veste neplacuta care-ti taie tot elanul de a continua o actiune care parea foarte promitatoare la inceput. Esti dezamagit profund, simti ca nu mai ajungi nicaieri deoarece s-a infiltrat cineva in calea ta spre succes si-ti strica acum toate planurile. Pui prea mult la suflet cele intamplate si nu mai asezi taria ta de caracter pe primul plan, aratand cat de sensibil poti fi uneori. Te retragi in sinea ta si suferi profund, fara sa gasesti in tine puterea de a depasi impasul si de a repara ce se mai poate. E ca un vis destramat.

VARSATOR - Trebuie sa pleci la drum pentru rezolvarea unor chestiuni profesionale foarte importante. Desi calatoria te oboseste, esti totusi multumit de rezultate, pentru ca te intorci acasa cu o multime de treburi rezolvate cu succes. Poti lua decizii capitale in aceasta zi cu privire la locul de munca sau la profesia ta, pentru ca urmeaza sa pornesti intr-o directie noua, dar care iti va arata roadele bune abia peste un timp, ca atare nu pretinde rezultate imediate ci inarmeaza-te cu multa rabdare.

PESTI - Toate merg de-a-ndoaselea azi, dar nu pui la suflet aceste obstacole, ci le tratezi cu o atitudine destul de jucausa. Le consideri pe toate simple provocari care merita tratate mai mult in gluma, fara sa te superi. Vei vedea ca sunt, de fapt, obstacole minore care nici nu merita luate in serios, si o gluma buna spusa intr-un moment tensionat va readuce mai usor lucrurile la normal. Daca vezi ca apar probleme, ironia si amuzamentul pot da mai multe roade decat incrancenarea de a le da la o parte.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »