Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 8 august 2020

08 Aug 2020, 156 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 8 august 2020

Horoscop - Sambata, 8 august 2020

BERBEC - Cel mai bun scut protector e inima, pentru ca de acolo iti parvin avertismentele cele mai eficiente. Vei simti imediat daca cineva umbla cu cioara vopsita pe langa tine, daca incearca sa se foloseasca de bunatatea ta in scopuri egoiste, daca ti se baga pe sub piele cu linguseli si minciuni doar pentru a obtine ceva de la tine. De fapt, el vede cat de deschis esti si cat de dornic sa oferi prietenie incat ar putea incerca sa profite de bunavointa ta, dar nu te lasi tu pacalit asa de usor.

TAUR - Nu tot ce ti se pare tie ca e de succes, chiar este, ca atare fii mai realist cand iti propui un scop maret. Cantareste-ti bine fortele, ca nu cumva sa ti se para doar ca detii toate resursele si, cand vei da piept cu marea provocare, sa descoperi ca a fost doar o impresie falsa. E bine sa ai maxima incredere in tine insuti, asa este, dar nu te privi intr-o aura infailibila, invincibila, de super-erou: om esti si tu, cu limitele tale deci poti face si tu erori. Iluzia puterii e cel mai periculos lucru caruia ii poti pica victima.

GEMENI - Pune-ti o dorinta, pentru ca azi ai de partea ta un duh prietenos care e pregatit sa-ti asculte toate comenzile! Nu e o joaca, e chiar ceva cat se poate de real, dar pentru ca dorinta ta sa devina realitate, trebuie sa te concentrezi numai asupra viitorului. Nu-ti mai aminti ca ai mai trecut prin astfel de momente si nimic n-a iesit, ca ai mai avut astfel de dorinte si nu s-au materializat, pentru ca a face comparatie mereu cu trecutul nu e decat o forma de a-ti taia singur creanga de sub picioare.

RAC - Cand faci un calcul cu ce bani ai mai ramas dupa ultimele cumparaturi, nu-ti iese o cifra promitatoare, incat esti gata sa cazi in depresie din cauza banilor. Prefa-te ca nu te preocupa acest aspect, lasa datoriile sau bilanturile pe altadata, si acum adu-ti aminte doar de ceea ce ai, nu de ceea ce-ti lipseste. Oricum nu vei putea cumpara vreodata tot ce-ti doreste inima, dar tot ai ceva concret in mana care poate compensa ceea ce lipseste. Legea compensatiei functioneaza de fiecare data.

LEU - Nu stii ce sa apreciezi mai mult la persoana iubita: increderea si fidelitatea pe care ti le arata, sau frumoasele cuvinte de amor pe care le sopteste. Ai nevoie si de unele si de altele, pentru ca o relatie adevarata nu poate exista fara gesturi de afectiune, dar nici fara fapte concrete care sa sustina vorbele. Daca partenerul spune lucruri frumoase si atat, nu e de ajuns pentru o relatie de succes, ca atare arata-i ce anume astepti de la el. Poate nici nu-si da seama ca tu privesti iubirea si dintr-un unghi ceva mai palpabil, dincolo de latura pur emotionala.

FECIOARA - Stii vorba aceea: nu juca tot pe o carte, nu-ti pune toata ouale intr-un singur cos, deci nu investi toata energia intr-un singur scop, cand exista mii de variante posibile in jurul tau care merita valorificate.

Priveste pe cat de multe cai ai putea evolua, deci nu te crampona de una singura. Ai putea fi deceptionat cand vei vedea ca acel unic scop nu este posibil, in timp ce alte cateva zeci au trecut pe langa tine fara sa le valorifici. Fii deci deschis la alternative, la optiuni, la schimbari rapide de macaz pe parcurs, savurand acel belsug de idei si de solutii care ti se revarsa in cale!

BALANTA - Nu se pot lega discutii serioase si coerente astazi, pentru ca, ori de cate ori propui un subiect, intervin alte aspecte care distrag atentia tuturor. Copiii vor fi in centrul atentiei, iar cand, intr-un mediu, predomina copiii, cei maturi nu mai pot spera ca pot avea discutii prelungi ca pentru varsta lor. Ai mai multe datorii de onorat in aceeasi zi si vei incerca sa multumesti pe toata lumea, dar ziua se duce in fuga, incat nici nu stii cand a trecut.

SCORPION - Niciodata nu le poti avea pe toate. Ai bani in portofel, nu ai iubire, ai prieteni - nu ai sanatate, iar intr-o astfel de zi ai tendinta de a pune in balanta plusurile si minusurile acestui moment. Evita astfel de comparatii, pentru ca oricum ai privi lucrurile, unul din talere intotdeauna va cantari cel mai putin. Bucura-te cu ceea ce ai din belsug fara sa te mai gandesti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel incat sa poti spune ca esti norocos pe macar unul din planuri.

SAGETATOR - Gandeste-te bine ce instrumente trebuie sa folosesti pentru a-ti atinge scopul pe care il ai acum in minte. Nu ajunge doar energia pe care o pui in joc, ci e nevoie de o strategie foarte elaborata, cu principii precise, cu parteneriate bine definite, poate chiar un regulament foarte strict care sa te duca la succesul visat. Daca ai ales calea respectiva, nu te abate de la ea, chiar daca tentatii vor fi multe, si foloseste-te de toate instrumentele la care ai acces pentru a-ti atinge obiectivul.

CAPRICORN - Esti inspirat azi de o voce interioara care iti sopteste permanent ce sa spui, cum sa actionezi, ce e de facut in diverse situatii. Este intuitia ta care te sfatuieste de bine, deci merita sa o asculti cu respect si cu incredere. Sunt mii de ganduri care-ti trec prin minte azi, si din toate acestea trebuie sa le alegi pe cele care ti se potrivesc cel mai bine in situatia de fata. Nu deschide gura pana nu ai gandit de o suta de ori, deci faci o adevarata selectie de idei si de solutii din miile de variante care dau navala in mintea ta.

VARSATOR - Presimti ca in spatele agitatiei de azi se afla altceva, ca atare nu tragi inca nicio concluzie. E o masca falsa, pusa de cineva care doreste sa-si ascunda astfel adevaratele sentimente, de aceea abordeaza o atitudine bataioasa si combativa pentru a abate atentia de la propriile sale slabiciuni. Intuitia ta de fin psiholog stie ce se petrece cu el si vei reusi, pe de o parte, sa-i domolesti energia covarsitoare si nervii si, pe de alta parte, sa-l ajuti sa se deschida sufleteste ca sa-si gaseasca singur solutii la ceea ce-l irita. Te dovedesti a fi un bun ascultator!

PESTI - Nu sta acasa intr-o astfel de zi, pentru ca cele mai bune lucruri se vor petrece in afara propriului camin. Ia legatura cu cat mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile tie, pentru ca vestile vor veni in cantitati uriase, si dintre ele vei afla si informatii de-a dreptul folositoare pentru planurile tale in desfasurare! Mai mult, azi poti cunoaste un om care va juca un rol cheie in multe dintre evenimentele importante din perioada urmatoare, deci iesi in lume, discuta, da telefoane, relationeaza, pentru ca suna bine!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »