Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 9 august 2020

09 Aug 2020, 193 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 9 august 2020

Horoscop - Duminica, 9 august 2020

BERBEC - Ai mare grija la declaratiile de dragoste care ti se fac azi, pentru ca exista riscul sa pici in plasa unui mare mincinos. Se foloseste de atuurile sale fizice, de talentul de a mestesugi cuvinte frumoase, de arsenalul sau irezistibil de seductie pentru a ajunge direct in inima sau… in patul tau, si, daca te prinde intr-un moment vulnerabil, naiv, sensibil, l-ai putea crede, spre nefericirea ta. Spune nu oricarei ispite sentimentale, chiar daca inima ta contine o imensa dorinta de a iubi si a fi iubit.

TAUR - Nu merita sa fii amabil chiar cu oricine, pentru ca vei vedea ca la vorbele tale amicale ti se raspunde de multe ori cu tupeu, cu agresivitate. Alege-ti modul de comunicare in functie de anturaj si de subiectul despre care se vorbeste, pentru ca sunt situatii in care trebuie sa fii la fel de vehement in exprimare. A fi mereu impaciuitor si bland nu e in avantajul tau, pentru ca vor veni altii cu personalitate puternica care te vor da deoparte. Lupta pentru dreptul tau la replica!

GEMENI - Tot ti-ai pus intrebari dificile despre viata dar nu prea ai gasit raspunsuri. E semn ca nu le-ai cautat unde trebuie, de aceea trebuie sa lasi in urma dilemele neclare ale trecutului si sa fii deschis spre ceva nou. E posibil sa incepi o noua scoala a vietii, pentru ca iti dai seama ca etapele parcurse anterior nu au fost cele mai adecvate, deci nu renunta sa-ti pui intrebari existentiale. Curiozitatea e un prim pas spre intelepciune, deci recunoaste ca nu le stii pe toate si invata mai departe. Gaseste cursul, cartea, profesorul, mentorul potrivit care sa te lumineze!

RAC - Retrage-te un pic din galagia din jurul tau, pentru ca altfel nu vei putea auzi sfaturile pe care ti le transmite intuitia. Esti persoana care isi aduna cel mai bine gandurile in liniste deplina, in izolare perfecta, ca atare gaseste macar cateva clipe in care sa stai doar tu cu tine insuti. Iti vei recapata echilibrul interior in acel moment de meditatie, de reculegere, de discutie cu eul tau interior, pentru ca de acolo vor veni la suprafata idei sau solutii la problemele cu care te confrunti in viata de zi cu zi.

LEU - Uneori e bine sa te retragi din lumina reflectoarelor si sa-ti oferi o clipa de meditatie smerita, in care sa te apleci asupra nevoilor tale cele mai ascunse. Vei descoperi ca ai scapat din vedere cateva puncte nevralgice pe care le-ai tot ascuns sub pres, dar, mai devreme sau mai tarziu, ele trebuiau sa iasa la lumina. Asculta-ti vocea interioara care are ceva sa-ti transmita! Opreste-te un pic din iuresul cotidian si adu-ti aminte de suferintele tale interioare, de ranile ramase deschise in inima ta, pentru ca ai nevoie de aceasta intoarcere spre sinele tau cel mai profund.

FECIOARA - Reusesti sa privesti situatia in care te afli din mai multe unghiuri, si bine faci, pentru ca numai asa vei putea intelege perfect situatia.

Vezi si argumentele pro, si argumentele contra, si latura luminoasa si latura intunecata, si aceasta capacitatea a ta de a vedea lucrurile lucid, exact asa cum sunt, te ajuta sa iei decizii dintre cele mai bune. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de sinteze si analize, fie ca iei la bani marunti o chestiune minora, de zi cu zi, fie ca te ocupi de cel mai important proiect al momentului.

BALANTA - Reusesti sa vezi din tot ce se petrece in jurul tau doar partea frumoasa a lucrurilor. Excelenta abordare! De ce sa te cramponezi de nimicuri, cand stii ca toate au o rezolvare la final? Asa ca adu-ti aminte de ceea ce faceai cand erai mai mic, ce inocent priveai lucrurile din jurul tau, cata incredere aveai in oameni, dar era o atitudine foarte buna pentru a trece peste toate zambind. Joaca-te un pic cu lucrurile serioase, glumeste, distreaza-te, elibereaza-te de limitari si frici si fii ca si cum n-ai avea nicio problema. Si chiar nu ai nicio problema!

SCORPION - Nu prelua pe umerii tai vini care nu iti apartin, doar pentru ca cei din jur se plang intruna. Da, vrei sa-i ajuti, fara indoiala, dar nu-i ajuti cu nimic daca te simti vinovat pentru problemele lor. Nu ai nicio contributie in situatia in care ei se afla si doar ei sunt cei care pot face lumina. Si tu esti impovarat de o vina care nu te lasa in pace, dar poti discuta cu un parinte sau cu jumatatea ta ca sa descoperi ca iti faci griji fara motiv. Nu te auto-pedepsi si nici nu da vina pe altii, ci priveste lucrurile cu detasare.


SAGETATOR - Invata sa intelegi semnele, coincidentele, asa zisele intamplari, dar care, de fapt, nu sunt deloc intamplatoare, deci de ce nu le vezi si pe cele care iti arata iesirea din acest impas? Fa putina liniste in mintea ta, pentru ca acolo e o voce secreta care iti atrage atentia asupra unei directii, iti insufla o anumita atitudine, iti inspira o idee salvatoare, dar nu le poti descoperi cat timp esti nervos, agitat, stresat, prins in iuresul unor evenimente negative. Detaseaza-te si observa semnele: sunt suficiente!

CAPRICORN - Nu te poti supara azi pe nimeni, oferi neconditionat iubire, prietenie, ajutor, fara sa astepti nimic inapoi. E o atitudine nevinovata, de copil care se dedica tuturor chiar si fara sa merite, dar tu continui sa oferi altruist pana la Dumnezeu, sa te sacrifici cu draga inima, constient ca asta face parte din modul tau de a fi fericit. Tu nu poti fi azi nici egoist sau invidios, nici distant sau indiferent, ci iti deschizi inima, bratele, usa, poate si portofelul, doar pentru a salva, in felul tau pe cineva.

VARSATOR - Ai si tu nevoie de o zi de odihna, ca atare ofera-ti acest ragaz chiar acum, ai nevoie sa-ti reincarci bateriile, sa te ocupi mai mult de corpul tau, de mintea ta, deci rupe-te, pe cat poti, de restul lumii. O zi de izolare nu suna chiar asa de rau, chiar daca esti o fire sociabila care se vrea mereu acompaniata de cineva, dar azi te vei simti mult mai bine daca te retragi un pic doar in lumea ta, cu gandurile tale, cu dorintele tale. Uneori, oboseala e cel mai bun motiv de a-ti aminti de persoana ta, lasandu-i pe toti ceilalti pe planul doi. Azi contezi doar tu!

PESTI - Ai curajul deciziei fara sa te gandesti, neaparat, incotro duce directia. Chiar daca nu ai o imagine foarte precisa asupra viitorului, primul pas e mai greu, cel care va dicta mai apoi ritmul de evolutie, ca atare asta trebuie sa faci acum. Sa iei taurul de coarne si sa spui start. Ai rabdare sa se arate si rezultatele pentru ca esti abia la inceput, e cale lunga pana departe. Important e sa crezi tu cu tarie ca ceea ce incepi acum va fi de succes si ca la capat nu te asteapta altceva decat o binecuvantata stare de implinire, oricat ar dura drumul tau pana acolo.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »