Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 7 octombrie 2020

07 Oct 2020, 272 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 7 octombrie 2020

Horoscop - Miercuri, 7 octombrie 2020

BERBEC - Te simti ciudat intr-un mediu in care, altadata, totul era armonios si placut, dar azi parca ar plana ostilitati in aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tai sunt ori prea tacuti, ori prea indiferenti la ceea ce le spui, deci nu vei primi prea multe raspunsuri la intrebarile tale. Unii sunt cu mintea in alta parte, nicidecum la planurile in care ai dori sa-i atragi, ca atare mai bine ai evita azi sa ceri ajutorul de la colegii cu care, candva, aveai o colaborare fructuoasa. Azi nu au chef sau nu au incredere in tine.

TAUR - Degaji un aer misterios azi in ochii celor din jur, incat multi nici nu stiu cum sa se apropie de tine. Pentru unii degaji prestanta, respect, admiratie, pentru altii pari de nepatruns, ai un aer distant ce le spune tuturor ca trebuie sa tina distanta! Chiar daca vezi in ochii unora teama de a-ti vorbi, fii tu cel care le deschide usa spre dialog, cel care coboara la nivelul lor, pentru ca aerul superior pe care il abordezi nu e nicidecum un semn de infatuare sau orgoliu. Esti, de departe, cu un cap deasupra multora, dar poti folosi aceasta pozitie superioara pentru a deveni un exemplu demn de urmat pentru altii. Daca tu ai ajuns aici, si ei pot, deci arata-le cum!

GEMENI - Nu primesti intotdeauna de la viata chiar tot ce ti-ai dori, nu in forma visata sau nu la momentul dorit, dar nu trebuie sa-ti pierzi credinta. Chiar si aceste mici esecuri au rolul lor, pentru ca ele te ajuta sa-ti educi rabdarea, sa-ti cultivi credinta, pentru ca, daca le-ai primi pe toate pe tava, ai avea o viata foarte banala. Asa lupti permanent cu piedicile, descoperi cat de puternic si ambitios poti fi, si tocmai pentru ca unele vise sunt mai greu de atins, cu atat mai mult te motiveaza lupta!

RAC - Se vorbeste despre reguli incalcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sanctiuni severe. Daca esti supus unei judecati, s-ar putea sa ti se arunce in carca o multime de erori de care te faci sau nu vinovat, dar trebuie sa gasesti imediat dovezile care te pot scoate din impas. Unii s-ar putea sa-ti descopere pe undeva un punct sensibil, gata sa te amendeze pentru asta, dar e posibil sa ai o explicatie forte la cele intamplate, ca sa scapi de eventuale urmari nedorite. Lupta pentru adevar dar daca esti totusi vinovat, recunoaste si repara de urgenta!

LEU - Intalnirea de astazi aduce lumina in viata ta, de parca ai cunoaste exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problema. Mesajul transmis de cel care iti iese astazi in cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia sa discuti. Printre ele se afla un potential prieten sau o posibila iubire, dar numai de tine depinde cum profiti de ocazia care se iveste. Culmea, nu e unica, ai atat de mult noroc incat, daca nu profiti azi de sansa, ti se va mai arata si a doua oara, dar, daca esti deja la a doua incercare, trebuie sa pui acum, repede, mana pe sansa!

FECIOARA - Ai la dispozitie cheia care da drumul la motorul de energie pozitiva de care ai nevoie pentru un nou proiect.

La tine e scanteia, deci ce mai astepti? Aprinde flacara ce te va duce la un rezultat demn de lauda, la o reusita de toata frumusetea, care te va stimula si mai si! Priveste numai in sus si numai inainte, nu tine cont de cei care te mai trag uneori inapoi, care incearca sa-ti taie elanul, pentru ca nu ai nevoie de ei! Tu ai telurile tale inalte si posibil de atins si acolo trebuie sa-ti focalizezi acum toata atentia. Fa abstractie total de cei mediocri care nu stiu altceva decat sa taie aripile celor curajosi si ridica-te deasupra tuturor cu incredere si entuziasm.

BALANTA - Succes e cuvantul de ordine in tot ce se petrece azi in jurul tau, fie ca esti simplu participant la sarbatoarea altora, fie ca tu esti actor principal intr-o reusita de zile mari. E loc de petrecere, chiar, si aduni lumea in preajma ta pentru o zi de milioane, generatoare de zambete, de felicitari, de laude, de distractie. Daca altul e in centrul atentiei azi, ca cel care transmite lumii o veste minunata, fii darnic in vorbe bune, in complimente, descoperind ce miracole face o apreciere sincera. Stii cum se spune: vorba dulce mult aduce, deci foloseste-te de tonul cald pentru a ajunge la inima oricui.

SCORPION - Nu te lua dupa judecatile aspre ale celor din jur, care au ales un anumit punct sensibil din ceea ce au facut tu candva si numai de acela se leaga. Tu intre timp ai evoluat, ai acumulat experienta, dar ei tot la vechea ta eroare se raporteaza, uitand ca omul cat traieste invata. Nu te lua dupa cei nedrepti care te acuza de cine stie ce erori demult comise, dar pe care tu intre timp le-ai reparat deja, ai invatat din ele, te-ai perfectionat si ai urcat treapta cu treapta spre mai bine, deci felul in care te privesc ei nici nu mai este valabil.

SAGETATOR - Nu accepta rautatile, criticile sau comentariile malitioase care mai vin de la ceilalti. Nu le meriti, deci nu le primi! Inchide orice poarta de comunicare daca ai in fata ta oameni pesimisti, negativisti, critici, pentru ca tonul lor te poate grabi si pe tine, or ziua ta ar putea fi una de succes. Fii sigur ca atunci cand toate merg bine in viata ta, se ivesc o multime de carcotasi invidiosi care incearca sa-ti strice tie bucuria, de aceea numai de tine depinde sa-i dai afara din calea ta pe acesti oameni. Imbraca-te de lumina, iubire, energie pozitiva ca intr-un scut protector, pentru ca asa ei nu te pot atinge!

CAPRICORN - Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, cand chiar tu ai putea comite o infractiune cu speranta ca nu va lasa urme. Ba da, va lasa, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, ca atare nu te lasa pacalit de perspective amagitoare. Cineva are interesul de a te atrage intr-o cursa promitand marea cu sarea, iar tu esti gata sa-l crezi. Dar se poate ca si tu sa incerci sa pacalesti pe cineva cu vorbe mestesugite pentru a-l atrage intr-o afacere, dar din care, la urma urmei, doar tu ai putea avea de castigat dar nu pe cele mai corecte cai.

VARSATOR - Trebuie sa iti doresti ca lucrurile bune sa se materializeze, pentru ca daca tu continui sa ramai captiv intr-o zona sumbra a psihicului tau, e si normal sa nu gasesti nimic optimist de care sa-ti agati sperantele. Sunt multe lucruri superbe in calea ta care merita valorificate, dezvoltate, descoperite, scoase la lumina, dar daca iti torni singur cenusa in cap, cum sa le observi? Poate iubirea e cea care te ingrijoreaza, dar daca una s-a sfarsit, o alta e foarte aproape de tine, gata sa sune la usa ta! Deschide sufletul si zambeste si orizonturile se lumineaza din nou!

PESTI - E vremea unor angajamente serioase din partea ta, prin care trebuie sa-i arati persoanei iubite ce esti in stare sa faci pentru relatia voastra. E vremea logodnelor sau casatoriilor, a mutarii impreuna sau a legamintelor de iubire in care nu mai e loc de distractie, de gluma, de experimente. Daca nu ai facut pasul casatoriei, incepi sa te gandesti din ce in ce mai serios la asta, pentru ca doar o astfel de sarcina matur asumata i-ar arata celui drag ce esti in stare sa faci pentru a-l pastra alaturi.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »