Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 8 octombrie 2020

08 Oct 2020, 273 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 8 octombrie 2020

Horoscop - Joi, 8 octombrie 2020

BERBEC - Esti intr-un moment decisiv, gata sa spui lumii ce ai ales, dar inainte de a-ti exprima punctul final de vedere, asigura-te ca ai analizat situatia corect, pe toate fetele. O discutie cu mai multe persoane ti-ar putea oferi si alte perspective asupra situatiei in cauza, deci nu ezita sa ceri opinii. Chiar daca unele sunt contradictorii, chiar daca suna complet altfel decat ai fi dorit sa auzi, e de preferat sa primesti si alte informatii din afara, pentru a le putea folosi in beneficiul tau. Discuta cu oamenii, oricat de diferiti par, pentru ca in situatia de fata chiar ai nevoie de pareri atat de variate, care pot crea o imagine de ansamblu corecta.

TAUR - Degaji o energie pozitiva debordanta pe care multa lume o apreciaza, deci sa nu te miri ca, dintr-o data, esti mult mai cautat si mai solicitat de prieteni. Unii chiar iti pot face declaratii de dragoste sau de prietenie la care nici nu te astepti, dar responsabil pentru aceasta popularitate neasteptata este entuziasmul tau molipsitor pe care il pui in valoare pe oriunde ai trece. Tu spui ca se poate orice si-i convingi si pe altii sa ti se alature, iar motorul principal al fiecarei actiuni esti tu.

GEMENI - De tine depinde sa iesi din pasa fragila emotional in care te-au tras altii fara voia ta, ca atare paraseste tu singur acel loc in care simti ca planeaza tristetea, suferinta, saracia, boala. Tu nu rezonezi cu problemele celor din jur, oricat de empatic ai fi, ca atare gandeste-te mai presus de orice la linistea ta, la pacea ta interioara si exterioara, la zambetul de pe propriul chip, si pleaca din acele spatii tensionate. E o chestiune de vointa sa spui adio dramelor care chiar nu te privesc pe tine, deci de ce te sacrifici pentru ca altul, alaturi de tine, nu a stiut sa-si rezolve problemele? Ce vina ai tu?

RAC - Fii mai modest, mai moderat, mai cumpatat in tot ce faci, pentru ca ai o oarecare tendinta spre exagerare azi. Orice exces de zel tot pe tine te costa intr-un final, deci ce rost are sa investesti intr-un scop mai multa energie decat ar fi necesar? Cantareste cu atentie ce resurse merita sa pui in joc pentru ceea ce ti-ai propus, pentru ca la un consum mai mare de resurse nu vei obtine rezultate mai bune. Daca cineva te trage de maneca s-o lasi mai moale, sa nu te agiti atata, sa nu te stresezi mai mult decat e cazul, ar fi bine sa-l asculti.

LEU - Chiar daca e agitatie in familia ta, incearca sa nu torni si tu mai mult gaz pe foc. Dimpotriva: tu poti fi factorul de echilibru chiar si in cele mai aprinse discutii, pentru ca reusesti sa-ti pastrezi calmul si sa vezi, in situatiile contradictorii, calea de mijloc care sa multumeasca pe toata lumea. Tu poti sa-i asezi pe toti la masa tratativelor, discutand cu ton scazut, cu argumente logice, fara furtuni emotionale inutile. Cineva trebuie sa calmeze spiritele in casa si tu esti cel mai potrivit sol de pace! Daca tu le vorbesti linistit si amabil, nu se poate sa nu dezamorsezi imediat tensiunile!

FECIOARA - Nu ai curaj, azi, sa-ti exprimi eficient opinia, pentru ca nu ai incredere in ceea ce vrei sa spui.

De fapt, nu ai incredere in capacitatea ta de a te face corect inteles, dar ai uitat ca tu esti un expert in tot ce tine de comunicare! Lasa pesimismul deoparte, spune ca da, poti, stii, ai toate calitatile sa exprimi clar ceea ce ai pe suflet sau in minte, fara teama de a fi gresit inteles sau interpretat in fel si chip. Doar un pic sa dai la o parte frica de a vorbi in public sau de a-ti expune parerea in fata unor oameni care nu sunt intru totul de acord cu tine, si ai sa vezi ca discutia va curge de la sine, atingandu-ti usor scopurile.

BALANTA - Toata viata esti la o scoala la care ai ocazia sa mai inveti ceva nou, iar lectia pe care o primesti azi tine e o lectie de management! Da, poti invata sa-ti administrezi mai bine resursele, fie ca e vorba de banii pe care ii manipulezi, fie ca e vorba de timpul pe care il ai la dispozitie, dar ai sansa de a descoperi cum sa devii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce ti se ofera, ca nu cumva sa le risipesti aiurea. Invata ori de cate ori ai ocazia de a mai afla ceva util de la cineva cu mai multa experienta de viata, pentru ca el a experimentat deja ceea ce tu abia acum descoperi pas cu pas, si ti-ar putea da ponturi deja verificate.

SCORPION - Muncesti mult, pentru ca vrei sa-ti faci dreptate intr-o situatie in care te simti defavorizat. Cineva s-a bagat in treburile tale si a dat peste cap ordinea corecta si acum bati pasul pe loc pentru a redresa situatia cum se cuvine. Nu te lasa dominat de altii care iti flutura prin fata ochilor legi, documente, rezultate din trecut care ar putea sa incline balanta in favoarea lor, pentru ca tu presimti ca, la originea reusitelor lor, se afla o intentie negativa sau un gest incorect si nu te lasi pana nu le scoti la lumina.

SAGETATOR - Cand realitatea din jurul tau nu e tocmai ofertanta, te poti gandi la visele tale cele mai frumoase. Nu inseamna ca traiesti in iluzii, dar, cel putin pentru o vreme, cat timp ceea ce se petrece in jurul tau, nu e tocmai motiv de bucurie, poti sa te hranesti cu vise, sperante si planuri de viitor, care iti abat atentia de la ceea ce nu merge acum. Ar fi bine sa nu devii obsedat de acest hop, ci sa te gandesti ce frumos va fi maine, peste o saptamana, peste o luna, cand totul va merge iar perfect!

CAPRICORN - Norocul te insoteste peste tot incat nici nu-ti vine a crede ce bine iti merg toate. De fapt, norocul tau se pare ca apare prin oamenii pe care ii intalnesti, pentru ca de fiecare data dai exact de persoana adecvata pentru problema care te preocupa in acel moment. Bati la usa care trebuie, intalnesti prietenul de care aveai nevoie sau, daca e vorba de specialisti sau persoane cu anumite functii de la care astepti rezolvarea unor chestiuni profesionale, ii gasesti in toane bune, disponibili pentru a-ti oferi exact solutia optima.

VARSATOR - Discuta cu prietenii si colegii, cu ceilalti colaboratori, pentru ca de undeva ai putea primi un pont profitabil ce merita pus imediat in practica pentru un ban in plus. Orice conversatie poate gravita azi in jurul banilor, dar nu pentru a te plange de cheltuieli sau pentru a-ti aminti ce lista lunga de facturi te asteapta, ci pentru ca primesti de la altii cele mai bune sfaturi despre cum reusesc ei sa se descurce in aceasta jungla a datoriilor. Daca cineva stie sa faca bani din ideile proprii, poti si tu, deci apuca-te de treaba cat mai curand.

PESTI - Un hop financiar te obliga sa opresti orice afacere in derulare pana la noi ordine. Posibil sa resimti un gol in portofel, peste care vei trece, dar cat timp nu primesti bani in plus care sa acopere lipsa, nu poti merge mai departe in ce ti-ai propus. Poate e vorba de o amanare a unei plati, de incapacitatea de a-ti achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpara acum un obiect pentru care ai facut deja sacrificii, ca atare e bine sa lasi investitiile pe altadata.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »