Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Cerere in casatorie de Sfantul Valentin

06 Feb 2012, 4582 accesari

Sfaturi / Cerere in casatorie de Sfantul Valentin

Cerere in casatorie de Sfantul Valentin

Sarbatoarea Sfantului Valentin, protectorul indragostitilor, reprezinta ocazia perfecta de a ne exprima dragostea si de a ne arata intentiile serioase fata de partener sau fata de partenera. Daca am tot amanat momentul cererii in casatorie din lipsa de timp sau din lipsa de inspiratie, acum este cazul sa actionam. Ziua de 14 februarie este sarbatorita in Romania cu mare efervescenta si bucurie, e o zi in care, la propriu, putem spune ca dragostea pluteste in aer. Toate marile magazine lanseaza promotii speciale, posturile de radio emit cantece de dragoste care iti tulbura sufletul, in aceasta zi sunt organizate diverse spectacole iar cuplurile de indragostiti, tinandu-se de mana, impanzesc orasul. In aceasta atmosfera deosebita, de sarbatoare, parca special creata pentru voi, va fi mai usor sa va creati starea sufleteasca necesara si sa adresati intrebarea de care depinde fericirea: Vrei sa fii sotia mea?

Perioada in care doar domnii formulau cererea in casatorie a trecut de mult, prin urmare intrebarea poate suna si asa: Vrei sa fii soul meu? Fetelor fiti mai indraznete si cu initiativa, daca domnii ezita!

Cererea in casatorie poate fi formulata intr-un cadrul romantic - la restaurant, la un spectacol organizat special de Sfantul Valentin, intr-un loc deosebit care are o semnificatie pentru voi sau cererea in casatorie poate fi facuta intr-un mod inedit si amuzant; totul depinde de imaginatia si deschiderea voastra!

Traditional, cererea in casatorie este urmata de oferirea inelului de logodna; astazi, insa, nu mai exista reguli referitoare la modul in care ar trebui sa fie facuta cererea in casatorie.

Totul este permis, cu cat momentul este mai neobisnuit, cu atat impactul este mai mare. In mod sigur oferirea inelului de logodna are farmecul sau, dar si in lipsa inelului de logodna momentul cererii in casatorie poate fi de o incarcatura emotionala maxima. O floare, un mic cadou, cateva cuvinte pline de sensibilitate vor deschide calea catre sufletul persoanei iubite. In final sentimentele conteaza!

BeWed va propune o serie de texte intitulate cereri in casatorie, texte care va pot scoate din incurcatura daca va lipseste inspiratia.

Curaj! Asezati-va inima in palma si daruiti-o iubitei/ iubitului atunci cand ii soptiti: Be my Valentine for life!

Cerere in casatorie de Sfantul Valentin #1cerere in casatorie #2
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: BeWed
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »