Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
accesorii mireasa 1

Accesorii vestimentare pentru o mireasa cu caracter

03 Sep 2008, 2970 accesari

Stiri / Accesorii vestimentare pentru o mireasa cu caracter

Accesorii vestimentare pentru o mireasa cu caracter

Frumusetea fara accesorii este incompleta. O femeie nu trebuie sa se prezinte in nicio situatie fara ceva care sa ii accentueze calitatile. Cu atat mai mult daca esti mireasa si vrei sa lasi impresia de originalitate. Dar cum sa alegi ceva care sa invinga clasicul si toate cele pe care le stim despre mirese? Rochie alba, updo si voal imens? M-am gandit sa discutam azi despre cateva accesorii care merita adaugate la tinuta ta astfel incat sa arati grozav:

1. Sal

Fie ca alegi unul din matase, din voal sau din blana, el merge de minune la rochiile fara maneci. Daca iti faci nunta iarna, poti alege unul de blana, cat sa iti pui in evidenta trasaturile de felina care tocmai a prins vanatul cel mare. Daca e vara, voalul se potriveste de minune, alaturi de un accesoriu mic la par: palariuta, boneta sau o simpla floare.

2. Bolero

Poate fi un inlocuitor al salului sau poate fi chiar un accesoriu care sa fie inainte de frumos, util. De preferinta, sa aiba motive ca ale rochiei, sau poate sa fie de alta culoare.

Unul brodat imbina acea nota de oldish cu multa feminitate. Ramane doar sa iti pui in evidenta si celelalte caracteristici.

3. Fundite colorate

Fie ca le porti pe rochie, ca o centura, fie ca alegi sa le folosesti pentru a-ti strange parul, este o metoda inedita de a aduce culoare peisajului si frumusetii tale. Rosul este o alegere buna, dar la fel de bine merge si albastrul electric, in mare voga anul acesta. Si nu uita sa ai fundite si prin décor!

4. Manusi lungi

Feminitatea este o veche caracteristica pe care nu o putem separa de frumusete, iar manusile sunt o punte de legatura intre cele doua elemente. Purtate cu o rochie simpla, fara umeri, confectionate dintr-un material fin, poate chiar cu un inel grozav peste, pot paria ca vei lua mintile tuturor. Chiar daca oficial esti o femeie casatorita...

5. Bijuterii

Nu se poate sa trecem peste acest aspect cand vine vorba despre accesorii. Si nu ma refeream doar la un simplu lantisor agatat de gat, ci la ceva mult mai extravagant. Se poarta foarte tare medalioanale in forma de animalute. Ce ar fi sa iti cumperi sau poate realizezi pe comanda un pandantiv-paun cu pietre scumpe?



Sper sa ai inspiratia sa alegi ceva cat mai original si cat mai sexy! Pentru ca o nunta fara acest element, senzualitatea, nu inseamna nimic. Asa ca mizeaza si pe un machiaj destul de puternic. Succes!

Accesorii vestimentare pentru o mireasa cu caracter #1bolero mireasa #2rochie mireasa #3manusi mireasa #4Accesorii vestimentare pentru o mireasa cu caracter #5
Autor: --
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »