Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
rochii de mireasa 3

Matasea: o mireasa cu stil!

03 Sep 2008, 2568 accesari

Stiri / Matasea: o mireasa cu stil!

Matasea: o mireasa cu stil!

Asa cum trandafirii rosii sunt simbolul iubirii, la fel putem vorbi si despre alte elemente cheie ale nuntii. Bineinteles ca voalul, buchetul de nunta si zambetul cuceritor sunt deja prea bine cunoscute. Rochia de mireasa este insa piesa de rezistenta a evenimentului! Si pentru ca nimic nu se potriveste starii tale de spirit mai bine ca matasea alunecoasa si senzuala, iata ce fel de tinute si coafuri m-am gandit sa iti propun:

1. Armonie

Tocmai vorbeam despre trandafiri! Ce ar fi sa faci din acestia un motiv al nuntii tale? Umple localul cu aceste flori minunate, limuzina somptuoasa, covorul rosu pe care sper ca ti l-a pregatit viitorul tau sot la intrarea in dormitorul prezidential. Nu uita sa ii ai si pe rochie, dar si in par! Un updo sofisticat, cu trandafiri facuti din acelasi material ca si cei de pe rochie, din parul tau sau chiar naturali! Vei fi tu insati o roza a iubirii!

2. Chic silk

Multe femei refuza somptuozitatea pentru ceva simplu si de efect. O rochie lunga, cu talie inalta, asortata cu un voal scurt si ceva stralucitor la bust te va transforma intr-o regina chic. Poti opta si pentru un colier amplu, cu safire sau ce alta piatra crezi ca iti poarta noroc.

Si as vrea sa adaug o pereche de sandale cu pietre sclipitoare, daca se poate asemanatoare cu bijuteriile. Sunt sigura ca mai este cineva care isi arata dispozitia de a te vedea purtand pietre scumpe!

3. Eleganta si clasa

Nicio mare doamna a societatilor contemporane sau clasice nu au apelat la o impopotonare nemotivata, pretext pentru risipa. De aceea iti propun simplitatea unei tinute elegante, de adevarata lady. Aceasta rochie simpla, gen corset si fusta cambrata, plus o plasa senzuala peste privirile rapitoare te vor transforma in zana modei fara varsta. Indrazneste!

4. Latin love

O rochie cu poale largi, crinolina si matase abundenta nu poate fi decat un semn princiar al unei femei cu sange salbatic. Daca ai curajul sa incerci si o culoare mai indrazneata, cum ar fi auriul sau bleu sau chiar rosu atunci toata aprecierea! Mai punem la socoteala un semi-updo, o coronita sexy, cu cristale si un zambet de milioane iar reusita evenimentului depinde aproape in totalitate de tine.

5. Fair lady:

Rochie larga, matase si voal, coronita si updo. Acestea sunt cuvintele cheie daca vrei sa arati de minune. Nu te imbrobodi in voal masiv, nu te machia excesiv si nu te speria! La felul in care arati, la atitudinea pe care o exprimi vei fi cu siguranta o adevarata diva pierduta printre invitatii tai cuceriti din start. Nu uita insa de accesorii! Iti spun sincer ca ma topesc dupa aceste pene de paun alb si as opta increzatoare pentru o pana mare sau pentru o poseta sic cu pene mai mici. Tu ce alegi?

In speranta ca matasea este si materialul iubirii tale, iti doresc multa fericire si o poveste de dragoste care sa nu isi piarda din stralucire odata cu timpul. Casa de piatra!

Matasea: o mireasa cu stil! #1rochie mireasa #2Matasea: o mireasa cu stil! #3rochie mireasa #4rochie mireasa #5
Autor: --
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »