Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
rochii de ocazie 1

O domnisoara de onoare minunata

03 Sep 2008, 6395 accesari

Stiri / O domnisoara de onoare minunata

O domnisoara de onoare minunata

Primavara este pentru femeile care iubesc cu pasiune cel mai frumos sezon in care sa iti declari iubire vesnica partenerului. Totodata, multe prefera un sezon mai sigur pentru ziua nuntii, cum ar fi vara cand sansa de a fi prinsa de ploaie sau de vant este mai mica. Daca si tu te numeri printre cele ce se tem de vreme, nu inseamna ca nu putem discuta despre nunta. Sunt convinsa ca ai o prietena apropiata ce s-a hotarat sa faca marele pas, asa ca iata ce ai putea sa porti daca vrei sa ii fii domnisoara de onoare!

1. Dulce:

Nu e nimic mai dulce decat iubirea si nicio culoare nu exprima placerea gustului cum o face rozul. Daca vrei sa fii bomboana de pe tort, atunci alege o tinuta de acest gen. Usoara, vaporoasa si foarte eleganta. Indiferent de varsta ti se va potrivi, iar daca esti tu mireasa ai putea sa imbraci domnisoara de onoare in acest gen. Se potriveste cu orice fel de coafura, dar tine cont de varsta! Poate ca fetita de 12 ani pe care o vrei domnisoara de onoare nu e de acord cu un coc scortos.



2. Aproape office:

Sa ziceam ca sefa ta sau o colega draga se casatoreste. Pentru ca de felul ei mizeaza pe oficial, incearca sa nu faci nota discordanta. O rochie eleganta, dar de o culoare ceva mai rebela va da o combinatie foarte reusita. In mod sigur updo-ul se va potrivi, chit ca vei avea de facut mici comentarii. Bine ca totul dureaza doar o zi!


3. Sexy lady:

Azi domnisoara de onoare, maine chiar mireasa. O tinuta sofisticata, din voal si matase, dar de o culoare tare, cum ar fi rosul sau verdele, te vor pune sigur in evidenta. Asorteaza cu bijuterii pretioase, care sa aiba pietre de aceeasi culoare cu rochia si adauga un zambet de bucurie. Nu stii ce te asteapta.

4. Eleganta:

Domnisoara de onoare nu ar trebui sa fie obositoare prin tinuta sobra si protocolara, ci ar trebui sa aleaga ceva care sa o arate cat mai naturala si cat mai vie. Daca vrei totusi sa nu fii fetita zglobie care streseaza pe toata lumea si mai ales daca nu mai ai 15 ani, apeleaza la o tinuta eleganta, dar cu un amendament! Parul sa fie lasat liber, doar nu vrei sa se creada ca esti mama miresei!

5. Iubire:

Ce se potriveste mai bine cu albul la o nunta? Rosul! Daca mirele nu a prins ideea de a se imbraca tot in rosu e sansa ta de a crea aceasta antiteza minunata cu mireasa. Si pentru ca esti domnisoara de onoare, alege ceva in ton cu varsta, dar si cu moda. Se poarta foarte tare matasea, broderia, ceva care sa iti dea alura regala. Alege botine din lac si ruj rosu. Vei fi senzationala!

O domnisoara de onoare minunata #1domnisoara de onoare #2domnisoara de onoare #3domnisoara de onoare #4domnisoara de onoare #5
Autor: --
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »